Meny

Foto: Monica Anette Svorstøl / Trøndelag senter for samtidskunst

Kunstnerne som var tilstede på åpningen: (f.v.) Anja Bing Vangsnes, Madeleine Heyman, Turid Kvålsvoll, Julie Ebbing, Line Anda Dalmar, Nirmal Singh Dhunsi, Thea Meinert, Randi Heitmann Hjorth, Tobias Liljedahl, Helga Schmedling Bøe, Karin Aurora Lindell, Åsa Elida Wigum Skjetne og Lisa Edetun.

Gratis omvisninger og kveldsåpent i Trøndelagsutstillingen

Søndag 22. august kl. 13.00
Fredag 27. august kl. 12.00* 
(Påmelding via Kulturenheten tlf: 72 54 57 14)
Søndag 5. september kl. 13.00
Fredag 17. september kl. 19.00

I omvisningene vil kunstformidler, Amalie Marie Selvik, ta deg med på en runde i Trøndelagsutstillingen for å snakke om kunstverkene. Fredag 17. september arrangeres Kulturnatt Trondheim. Denne kvelden holder vi åpent for publikum frem til kl. 21.00, og det er mulig å bli med på omvisning kl. 19.00. 

Påmelding
Det er gratis å delta på omvisningene. Som et smitteverntiltak har vi begrensning på antall personer per omvisning. Du kan sikre deg plass ved å reservere en gratisbillett til ønsket dato via Hoopla billettservice her.

 * Omvisningen fredag 27. august er for seniorer i samarbeid med Den kulturelle spaserstokken, påmelding skjer via Kulturenheten på tlf: 72 54 57 14.

———————————————————————————————-

Magdaléna Manderlová – Performance «Straw Bales»

Opplev Magdaléna Manderlová sin multimediale performance «Straw Bales» nede i Black Box hos Trøndelag senter for samtidskunst. Det er kun plass til fem personer pr. gjennomføring. «Straw Bales» tar form som en performativ høytlesning, en multimedia-fortelling der Manderlová inviterer publikum til å dvele ved lytte-opplevelsen og flyte gjennom et alternativt miljø av stemmer og lyder. 

Det er kun plass til 5 personer pr. gjennomføring.

Performancen er gratis og tar 45 minutter. Påmelding til ønsket dato skjer via Hoopla billettservice.

Fredag 17. september kl. 20:30 Påmelding
Søndag 19. september kl. 16:30 Påmelding

Torsdag 23. september kl. 17.30 Påmelding
Søndag 26. september kl. 16:30 Påmelding

———————————————————————————————-

KUNSTEN STENGER ALDRI NED!

Trøndelagsutstillingen er en oppdatering på blodfersk trøndersk kunst. 

Trøndelagsutstillingen presenterer og formidler mangfoldet av samtidskunst produsert av kunstnere med tilknytning til Trøndelag.

Trøndelagsutstillingen er en årlig landsdelsutstilling for billedkunst. I 2021 arrangeres den juryerte landsdelsutstillingen for 45. gang.

Utstillingen arrangeres av Trøndelag Bildende Kunstnere (TBK) og administreres av Trøndelag senter for samtidskunst (TSSK). Trøndelagsutstillingen blir arrangert som juryert kollektivutstilling og baseres på fri innsendelse av arbeider av kunstnere med tilknytning til Trøndelag.

Jury for 2021 og 2022 er Veslemøy Lilleengen, Per Formo og Reidun Synnøve Gravelseter.