Meny

Utlysning

Trøndelagsutstillinga vil ha din søknad. Vi trenger å vite hva som rører seg blant trønderske kunstnere og kunstnere i Trøndelag. I år som i fjor stiller vi ingen andre kriterier enn at vi vil se hele spekteret som finnes der ute.

Hjelp oss å lage en utstilling som engasjerer og overrasker, som setter umulige uttrykk opp mot hverandre og som viser livskraften i trøndersk kunst. Vis oss det du ikke har vist før. Send oss skisser, uferdige ideer og ferdige arbeid. Ikke alle gode verk vil kunne være med, ikke fordi de ikke holder mål, men fordi vi i feltet vet at det lages så mye mer bra kunst enn vi har ressurser til å vise. Vi i juryen er kunstnere. Vi er personer med hver vår smak som skal forenes og enes om et utvalg vi står inne for. Neste år er vi byttet ut, og slik skal det være.

Gjør jobben vår vanskelig men verdt det, vis oss hva du har.

Barbro, Gabriel, Charlotte

FAKTA

Trøndelagsutstillingen er en årlig landsdelsutstilling for billedkunst. Utstillingen arrangeres av Trøndelag Bildende Kunstnere (TBK) og administreres av Trøndelag senter for samtidskunst (TSSK). Trøndelagsutstillingen 2020 er den 44. i rekken og blir arrangert som juryert kollektivutstilling. Den er basert på fri innsendelse av arbeider hvor kunstnere skal ha tilknytning til Trøndelag. Det er mulig å søke med inntill tre verk, og alle kunstuttrykk ønskes velkommen.

Jury for 2019 og 2020 er Charlotte Rostad (TBK), Barbro Maria Tiller (TBK) og Gabriel Johann Kvendseth.

SØKNAD
Innsending av søknad til førstejuryering skjer via www.trondelagsutstillingen.no, i tiden 28. januar – 10. mars.
Her finner du også utfyllende søknadsveiledning!

 

TRØNDELAGSUTSTILLINGENS PRISER
Trøndelagsutstillingen deler ut fire priser hvert år:

Med vennlig hilsen
Trøndelag Bildende Kunstnere
Trøndelagsutstillingen
Trøndelag senter for samtidskunst

Adresse: Fjordgata 11, 7010 Trondheim
E-post: trondelagsutstillingen@gmail.com
Telefon: 73 52 49 10